Valitsimme luokkamme kanssa syksyllä kurssiksemme retki-, erä- luontoruokapalvelun. Kurssin näyttönä kehittelimme pareittain oman kodalla valmistettavan menun, johon hankimme itse n. 20 henkilön asiakasryhmän. Itse kutsuin parini kanssa koulumme 2. vuoden kokkiopiskelijat nauttimaan suunnittelemastamme menusta. Lisäksi jouduimme suunnittelemaan 20 minuutin ohjelmapalvelun ja arvioimaan toisen ryhmän suoritusta näytössä! Alla hieman kuvia kotaruokailustamme.
![]() |
Kävimme ostamassa raaka-aineet Citymarketista. |
![]() |
Suunnittelimme itse myös kodan koristukset. Opponenttimme huolehtivat ne paikoilleen ja sytyttivät kotaamme tulen. |
Myös tarjoilujärjestys ja -tapa piti miettiä tarkoin.
Näyttö meni meillä melko hyvin ja itse olin tyytyväinen suoritukseemme.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti