Kehittelimme retki- erä- ja luontoruokapalveluiden kurssiin näyttöä varten oma kodalla valmistettava menu, ja sen yhtenä osuutena oli kehittää toteuttamiimme ruokiin alkoholipitoiset juomasekoitukset. Tässä on omat kehittelemäni juomat.
Alkumalja (Alkujuomana lämmin omenakanelijuoma)
Campari Tonic
4 cl Campari Bitter
Tonic Water
Jääpaloja
Koristeeksi appelsiininviipale
Lasi: Grogilasi
Valmistustapa: Rakennetaan
Ohje:
Täytä grogilasi jäillä. Kaada lasiin 4 cl Camparia ja täytä juoma tonicilla.
Nosta juoma baarilusikalla, ja aseta appelsiininviipale koristeeksi.
Pääruoka (Keltainen kanakeitto, naanleipä)
Valkoviini (Villa Maria Private Bin Organic Sauvignon Blanc 2013)
Määrä: 12 cl / henkilö
Lasi: Valkoviinilasi
Jälkiruoka (Lämmin hedelmäwokki ja suklaakastike)
Hot Kiss Goodnight (muunnelma)
2 cl Konjakkia
1 cl Kaakaolikööriä
1 cl Banaanilikööriä
Kahvi
Kerma
Koristeeksi kaakaojauhetta
Lasi: Kuumajuomalasi
Valmistustapa: Rakennetaan
0 kommenttia:
Lähetä kommentti