Opettajamme jakoi luokkamme kolmeen ryhmään, jossa kehittelimme jokainen erilaisen hyytelön johon tulee myös alkoholia. Näytän miten sen prosessi sujui!
 |
Ensin liotimme liivatejauhetta appelsiinimehuun. |
 |
Sen jälkeen kuumensimme seoksen ja muut raaka-aineet kattilassa. |
 |
Annostelimme valmiin seoksen pieniin kertakäyttöshotteihin ja veimme ne useammaksi tunniksi kylmään. |
 |
Muutaman tunnin päästä seoksemme oli valmis! |
 |
Hyytelöistä tuli kaikista hiukan erilaisia. Sininen oli turhankin tiukka, mutta sen sisälle laitettu mustikka oli mielestäni oiva koriste! Nämä ovat mielestäni myös hyviä juhlatilaisuuksiin sillä ne ovat helppoja tehdä! |
 |
Eräs luokkalaisistamme teki hyytelönsä myös suoraan appelsiininkuoriin ja niistä tuli myös upeita! |
0 kommenttia:
Lähetä kommentti